Ushtria turke neutralizon 7 terroristë në kuadër të operacioneve “Eren”

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi të hënën se forcat turke të sigurisë kanë neutralizuar 7 terroristë në kuadër të operacioneve “Eren-13” dhe “Eren-2”.

1640840
Ushtria turke neutralizon 7 terroristë në kuadër të operacioneve “Eren”

Një deklaratë e Ministrisë thekson se 5 terroristë janë neutralizuar në kuadër të operacionit “Eren-13”, i cili po zhvillohet në zonën e quajtur Tusimiya të malit Cudi, në rrethin Sirnak, nga Forcat Komando të Xhandarmërisë dhe Forcat Speciale të Xhandarmërisë të Komandës Rajonale të Xhandarmërisë në këtë provincë, në bashkëpunim me njësitë e forcave ajrore dhe mjeteve ajrore të telekomanduara.

Po ashtu bëhet e ditur se 2 terroristë të tjerë janë neutralizuar nga Forcat Komando të Xhandarmërisë dhe Forcat Speciale të Xhandarmërisë në kuadër të operacionit “Eren-2”, i cili po zhvillohet në zonën rurale Yaylak të distriktit Kulp, në rrethin Diyarbakir.

“Operacionet në rajon vazhdojnë”, theksohet në fund të komunikatës së Ministrisë së Punëve të Brendshme.Lajme të ngjashme