Neutralizohen 3 terroristë të PKK-së në operacionin “Kthetra-Vetëtima”

Raportohet se në operacionin “Kthetra-Vetëtima” që vazhdon në veri të Irakut janë neutralizuar 3 terroristë, pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët u zbuluan në zonën Metina.

1639783
Neutralizohen 3 terroristë të PKK-së në operacionin “Kthetra-Vetëtima”

Raportohet se në operacionin “Kthetra-Vetëtima” që vazhdon në veri të Irakut janë neutralizuar 3 terroristë, pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët u zbuluan në zonën Metina.

“Vazhdojmë të hyjmë në strofkat e terroristëve! Edhe 3 terroristë të tjerë të PKK-së, vendndodhja e të cilëve u përcaktua në zonën Metina, në veri të Irakut ku realizohet operacioni antiterrorist Kthetra-Vetëtima, janë neutralizuar nga Forcat tona Ajrore. E kemi marrë dhe do të vazhdojmë ta marrim gjakun e dëshmorëve tanë”, thotë Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) në një postim që ka bërë nga profili i saj në Twitter.  

 


Lajme të ngjashme