Mesazhi i urimit i Presidentit Erdogan për Fitër Bajramin

Presidenti Recep Tayyip Erdogan uroi botën islame dhe kombin turk me rastin e Ramazan Bajramit.

1638445
Mesazhi i urimit i Presidentit Erdogan për Fitër Bajramin

Presidenti Recep Tayyip Erdogan uroi botën islame dhe kombin turk me rastin e Ramazan Bajramit.

Në videomesazh Erdogan tha: "Me shpresë, ne jemi duke marrë hapat e normalizimit në një mënyrë të kontrolluar në kuadër të llojit të ri të epidemisë së koronavirusit (Kovid-19) pas bajramit (17 maj)."

"Ne do të përdorim të gjitha metodat e nevojshme kundër kërcënimit të epidemisë, veçanërisht duke bërë vaksinim. Ne veprojmë me vetëdijen se kjo është një sprovë e vështirë, por pas saj shohim dritë”, tha Erdogan.

“Është një fakt i pamohueshëm që pothuajse pas çdo incidenti në rajonin tonë, ekziston një qëllim për të distancuar Turqinë nga qëllimet e saj për ta privuar atë nga fitoret e saj”, u shpreh Presidenti turk duke shtuar: "Ne i lejmë ata që vjellin inat ndaj vendit tonë dhe shëmbëlltyrave të tyre vullnetare në mençurinë e kombit tonë. Ne nuk do t'ua lëmë vendin atyre që abuzojnë edhe me epideminë me këtë qëllim."Lajme të ngjashme