Rritet në 72 numri i terroristëve të neutralizuar në operacionet “Kthetra”

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) njoftoi se në zonën ku zhvillohen operacionet "Kthetra-Rrufeja" dhe "Kthetra-Vetëtima" në veri të Irakut janë neutralizuar edhe 2 terroristë të tjerë të PKK-së.

1636016
Rritet në 72 numri i terroristëve të neutralizuar në operacionet “Kthetra”

Në një deklaratë nga ministria në “Twitter” thuhet se operacionet "Kthetra-Vetëtima" dhe "Kthetra-Rrufeja" vazhdojnë dhe me këto operacione ushtari turk hyn në “strofkat e terrorit”.

"Forcat komando neutralizuan edhe 2 terroristë të PKK-së që u përcaktuan në zonën operacionale duke e çuar kështu në 72 numrin e terroristëve të neutralizuar gjatë operacioneve në rajon”,- thuhet në vijim të deklaratës së Ministrisë.

 


Lajme të ngjashme