Forcat turke të sigurisë vazhdojnë me operacionet antiterror në veri të Irakut

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare postoi në faqet e saj në media sociale fotografi nga operacionet në vazhdim në rajonet Metina dhe Avashin-Basyan në veri të Irakut.

1633855
Forcat turke të sigurisë vazhdojnë me operacionet antiterror në veri të Irakut

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare postoi në faqet e saj në media sociale fotografi nga operacionet në vazhdim në rajonet Metina dhe Avashin-Basyan në veri të Irakut.

Në postimin e bërë në llogarinë e Ministrisë thuhet: “Përkundër terrenit të vështirë të rajoneve Metina dhe Avashin-Basyan në veri të Irakut, ushtarët heroik turq vazhdojnë operacionet pandërprerë për të neutralizuar secilin terrorist”, thuhet në postimin e bërë në llogarinë e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare.Lajme të ngjashme