Operacioni “Kthetra-Rrufeja”, 1 ushtar bie dëshmor

Në zonën e operacionit “Kthetra-Rrufeja” që vazhdon në veri të Irakut, ka rënë dëshmor 1 ushtar turk.

1632194
Operacioni “Kthetra-Rrufeja”, 1 ushtar bie dëshmor

Në zonën e operacionit “Kthetra-Rrufeja” që vazhdon në veri të Irakut, ka rënë dëshmor 1 ushtar turk.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) njoftoi se në sulmin me raketë të organizatës separatiste terroriste ndaj një baze ushtarake në zonën e operacionit “Kthetra-Rrufeja” në veri të Irakut, ka rënë dëshmor 1 ushtar turk.

“Dëshmorit tonë të shtrenjtë që humbi jetën në këtë ngjarje që na mbushi me një dhimbje dhe hidhërim të thellë i kërkojmë rahmet nga Allahu dhe familjes së vuajtur, Forcave të Armatosura Turke dhe popullit tonë të vyer i shprehim ngushëllimet tona”, shkruhet në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare.Lajme të ngjashme