THY: Rifillojnë fluturimet nga Anglia dhe Danimarka për në Turqi

Drejtori i Përgjithshëm i Linjave Ajrore Turke (THY), Bilal Eksi deklaroi se do të rifillojnë fluturimet nga Anglia dhe Danimarka në Turqi.

1626244
THY: Rifillojnë fluturimet nga Anglia dhe Danimarka për në Turqi

Drejtori i Përgjithshëm i Linjave Ajrore Turke (THY), Bilal Eksi deklaroi se do të rifillojnë fluturimet nga Anglia dhe Danimarka në Turqi.  

Eksi bëri një postim në median sociale.

“Nga Anglia dhe Danimarka do të rifillojnë fluturimet në Turqi. Në bazë të vendimit tonë, me kushtin që të dorëzohet testi negativ i PCR-së për 72 orët para fluturimit, do të lejohet ardhja e pasagjerëve nga Anglia dhe Danimarka në Turqi. Ju lutem të ndiqni fluturimet”, shkroi Drejtori i Përgjithshëm i Linjave Ajrore Turke në median sociale.

 Lajme të ngjashme