Ministri Çavusoglu shkoi për një vizitë pune në RTQV

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu, në kuadër të një vizite pune, shkoi në Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV).

1622367
Ministri Çavusoglu shkoi për një vizitë pune në RTQV

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu, në kuadër të një vizite pune, shkoi në Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV).

Në postimin e bërë nga llogaria e tij në “Twitter” në lidhje me vizitën, Çavusoglu shkroi: “Jemi në #KKTC (RTQV) për të mbrojtur kauzën kombëtare së bashku me një vizion të ri.

Vizita Çavusoglu zhvillohet përpara bisedimeve ndërkombëtare për ishullin në një takim jozyrtar 5+1, që është planifikuar të mbahet në Gjenevë nga datat 27 deri më 29 prill nën pararojën e Kombeve të Bashkuara. Në bisedime do të marrin pjesë të dyja palët e ishullit dhe tri vendet garantuese Turqia, Greqia dhe Britania e Madhe.

 


Lajme të ngjashme