Erdogan priti në takim ministrin e Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias

Presidenti Recep Tayyip Erdogan priti në takim ministrin e Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias në Kompleksin Presidencial në kryeqytetin Ankara.

1622118
Erdogan priti në takim ministrin e Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias

Presidenti Recep Tayyip Erdogan priti në takim ministrin e Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias në Kompleksin Presidencial në kryeqytetin Ankara.

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu ishte gjithashtu i pranishëm në takim.

Çavusoglu dhe Dendias do të kenë një takim të përbashkët më vonë.

Gjatë takimit do të jenë në tryezë të gjitha temat midis dy vendeve, veçanërisht Mesdheu Lindor, kriza e refugjatëve, problemet në Qipro dhe Egje.  

Pas takimit, Çavusoglu dhe Dendias do të mbajnë një konferencë të përbashkët shtypi në Sallën e Ekspozitave të Kompleksit Presidencial.

Ministri grek do të jetë mysafir për iftar në Bestepe (Kompleksin Presidencial).Lajme të ngjashme