“Turqia arrin të jetë një nga vendet e pakta që zotëron teknologjinë e raketave ajër-ajër”

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se Turqia arriti me sukses të jetë një nga vendet e pakta që zotëron teknologjinë e raketave nga ajër në ajër.

1621036
“Turqia arrin të jetë një nga vendet e pakta që zotëron teknologjinë e raketave ajër-ajër”

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se Turqia arriti me sukses të jetë një nga vendet e pakta që zotëron teknologjinë e raketave nga ajër në ajër.

Presidenti Erdogan bëri një postim në median sociale “Twitter”.

“Turqia arriti me sukses të jetë një nga vendet e pakta që zotëron teknologjinë e raketave nga ajër në ajër. Raketa jonë indigjene ajër-ajër “BOZDOGAN”, e zhvilluar nga teknikët dhe inxhinierët tanë të rinj në projektin GOKTUG, goditi objektivin në shënjestrën e parë”, shkroi Presidenti Erdogan.

 


Lajme të ngjashme