Çavusoglu realizoi një bisedë telefonike me homologun amerikan

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) ka realizuar një bisedë telefonike me Sekretarin amerikan të Shtetit, Antony Blinken.

1620054
Çavusoglu realizoi një bisedë telefonike me homologun amerikan

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) ka realizuar një bisedë telefonike me Sekretarin amerikan të Shtetit, Antony Blinken.

Sipas informacionit të siguruar nga burimet diplomatike Çavushollu dhe Blinken kanë biseduar në telefon për temat dypalëshe, procesin e paqes në Afganistan, dhe në kuadër të kësaj edhe për konferencën që do të mbahet në Stamboll, dhe për çështje të tjera si Siria dhe Lindja e Mesme.Lajme të ngjashme