Erdogan dhe Zelensky takohen në Pallatin Huber në Stamboll

Zelensky erdhi në Turqi në kuadër të Takimit 9. të Këshillit të Bashkëpunimit Strategjik të Nivelit të Lartë Turqi-Ukrainë.

1618669
Erdogan dhe Zelensky takohen në Pallatin Huber në Stamboll

Presidenti Recep Tayyip Erdogan u takua me Presidentin e Ukrainës, Vladimir Zelensky në Pallatin Huber në Stamboll.

Zelensky erdhi në Turqi në kuadër të Takimit 9. të Këshillit të Bashkëpunimit Strategjik të Nivelit të Lartë Turqi-Ukrainë.

Pas takimit ndërmjet dy liderëve, që filloi në orën 15.45 (me orën e Turqisë), Erdogan dhe Zelensky do të marrin pjesë në seancën e Këshillit të Bashkëpunimit Strategjik të Nivelit të Lartë Turqi-Ukrainë

Pas ceremonisë së marrëveshjeve ndërmjet dy vendeve, Erdogan dhe Zelensky do të dalin në një konferencë të përbashkët shtypi.

 


Lajme të ngjashme