Dy ushtarë turq ranë dëshmorë në sulmin terrorist në rajonin e operacionit “Dega e Ullirit”

Si pasojë e sulmit terrorist në rajonin e operacionit “Dega e Ullirit” në Siri, 2 ushtarë turq ranë dëshmorë.

1616940
Dy ushtarë turq ranë dëshmorë në sulmin terrorist në rajonin e operacionit “Dega e Ullirit”

Si pasojë e sulmit terrorist në rajonin e operacionit “Dega e Ullirit” në Siri, 2 ushtarë turq ranë dëshmorë.

“Në sulmin e organizatës terroriste PKK/YPG në rajonin e operacionit “Dega e Ullirit” në Siri, dy bashkëluftëtarë tanë ranë dëshmorë”, shkruhet në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

Ministria bëri të ditur gjithashtu se në rajon janë marrë nën zjarr objektivat e përcaktuara dhe 3 terroristë u neutralizuan.

Me operacionin “Dega e Ullirit” të zhvilluar nga Forcat e Armatosura Turke gjatë periudhës janar-mars 2018, rajoni u spastrua nga terroristët.Lajme të ngjashme