Fregata turke “TCG Yavuz” kryen trajnime kalimi me Grupin e 2-të të Përhershëm Detar të NATO-s

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare njoftoi për aktivitetet e luftanijeve turke me elementët e NATO-s.

1614268
Fregata turke “TCG Yavuz” kryen trajnime kalimi me Grupin e 2-të të Përhershëm Detar të NATO-s

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare njoftoi se fregata “TCG Yavuz” së bashku me elementët e Grupit të 2-të të Përhershëm Detar të NATO-s (SNMG-2), të përbërë nga anijet “TCG Kemal Reis”, “ESPS Mendez Nunez” dhe “Ros Regina Maria”, kanë kryer trajnime kalimi.

Në një deklaratë të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: "Më 01 prill 2021, fregata ‘TCG Yavuz’ së bashku me elementet e Grupit të 2-të të Përhershëm Detar të NATO-s (SNMG-2), të përbërë nga anijet ‘TCG Kemal Reis’, ‘ESPS Mendez Nunez’ dhe ‘Ros Regina Maria’, kanë kryer trajnime kalimi.”Lajme të ngjashme