Anija e parë turke e depozitimit dhe gazifikimit të LNG, merret certifikata dhe ngihet flamuri turk

Ngrihet flamuri turk në anijen “Ertugrul Gazi”, anija e parë e depozitimit dhe gazifikimit të gazit të lëngshëm natyror (LNG) të Turqisë.

1614008
Anija e parë turke e depozitimit dhe gazifikimit të LNG, merret certifikata dhe ngihet flamuri turk

Ngrihet flamuri turk në anijen “Ertugrul Gazi”, anija e parë e depozitimit dhe gazifikimit të gazit të lëngshëm natyror (LNG) të Turqisë.

Në postimin e bërë nga Drejtoria e Përgjithshme e Detarisë së Ministrisë së Transportit dhe Infrastrukturës në llogaritë e mediave sociale, bëhet e ditur se është marrë certifikata Ndërkombëtare e Anijeve Turke të depozitimit dhe gazifikimit të gazit të lëngshëm natyror (LNG) të Turqisë, “Ertugrul Gazi”, e ndërtuar nga Kompania turke Anonim e Tubacioneve dhe Transportit të Naftës dhe sipas kësaj në anije është ngritur flamuri turk.

Në postim falënderohen të gjitha autoritetet dhe ata që kanë dhënë mundin e tyre për anijen, nga planifikimi e deri tek ndërtimi i saj.Lajme të ngjashme