Turqia theksoi angazhimin e saj në luftën e përbashkët me Irakun kundër organizatës terroriste PKK

Ambasadori i Turqisë në Bagdad, Fatih Yildiz, diskutoi luftën kundër organizatës separatiste terroriste PKK me nënsekretarin irakian të Sigurisë Kombëtare Kasim Araci.

1608121
Turqia theksoi angazhimin e saj në luftën e përbashkët me Irakun kundër organizatës terroriste PKK

Ambasadori i Turqisë në Bagdad, Fatih Yildiz, diskutoi luftën kundër organizatës separatiste terroriste PKK me nënsekretarin irakian të Sigurisë Kombëtare Kasim Araci.

Yildiz bëri një postim në llogarinë e tij në Twitter në lidhje me takimin me Araci.

Në postimin e tij ambasadori Yildiz shkruan: "Unë theksova angazhimin e vendit tonë në luftën kundër PKK-së, e cila përbën një kërcënim jo vetëm për Turqinë, por edhe për stabilitetin e Irakut dhe rajonit dhe për bashkëpunim me Irakun në këtë kontekst."

 


Lajme të ngjashme