MSB: Stërvitja “Atdheu i Kaltër 2021” në Egje dhe Mesdhe vazhdon me sukses

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) postoi pamje të reja nga stërvitja “Atdheu i Kaltër 2021”.

1595241
MSB: Stërvitja “Atdheu i Kaltër 2021” në Egje dhe Mesdhe vazhdon me sukses

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) postoi pamje të reja nga stërvitja “Atdheu i Kaltër 2021”.

Ministria njoftoi se vazhdojnë stërvitjet “Atdheu i Kaltër” në Detin Egje dhe Mesdhe.

“Flota jonë është një kështjellë prej çeliku, është rrufe që godet në dete. Deti i Zi, Mesdheu dhe Egjeu janë atdheu ynë i kaltër. Stërvitja “Atdheu i Kaltër”, që filloi në 25 Shkurt 2021 në Detin Egje dhe Mesdhe, vazhdon me sukses", shkruhet në postimin në llogarinë në “Twitter” të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare.Lajme të ngjashme