THY zgjatë ndalimin e fluturimeve në Izrael deri më 7 mars

Kompania e Linjave Ajrore Turke (Turkish Airlines - THY) njoftoi se vendimi për të ndaluar përkohësisht të gjitha fluturimet nga dhe në Izrael është zgjatur deri në 7 mars.

1587602
THY zgjatë ndalimin e fluturimeve në Izrael deri më 7 mars

Kompania e Linjave Ajrore Turke (Turkish Airlines - THY) njoftoi se vendimi për të ndaluar përkohësisht të gjitha fluturimet nga dhe në Izrael është zgjatur deri në 7 mars.

Në një deklaratë të bërë në llogarinë e Linjave Ajrore Turke (THY) në mediat sociale thuhet: “Në përputhje me vendimin e marrë nga autoritetet izraelite, të gjitha fluturimet nga dhe në Izrael janë ndaluar përkohësisht deri në 7 mars".

Bëhet e ditur se udhëtarët mund të kryejnë transaksione biletash nga qendra e thirrjeve në numër telefoni 850 333 0 849 ose duke kontaktuar zyrat e shitjes dhe agjencinë e udhëtimeve prej ku janë blerë biletat.Lajme të ngjashme