Koca: Procesi i normalizimit fillon gradualisht më 1 mars

Ministri i Shëndetësisë, Fahrettin Koca deklaroı se nga 1 marsi do të fillojmë gradualisht procesi i normalizimit.

1587347
Koca: Procesi i normalizimit fillon gradualisht më 1 mars

Ministri i Shëndetësisë, Fahrettin Koca deklaroı se nga 1 marsi do të fillojmë gradualisht procesi i normalizimit.

Ministri Koca, në një deklaratë të bërë nëpërmjet llogarisë së tij në Twitter, shkroi: "Ne jemi duke punuar me përpikmëri për normalizimin. Ne gradualisht do të normalizohemi nëpërmjet vendimeve me vend. Që nga 1 marsi brenda kornizës së përcaktuar për kriteret në 4 nivele rreziku, procesi i normalizimit do të fillojë me rregullat e vendosura në nëprefekturat tona (që janë përcaktuar sipas rasteve dhe ecurisë së koronavirusit)”.Lajme të ngjashme