Një ushtar turk bie dëshmor si pasojë e sulmit terrorist në Siri

Si pasojë e sulmit terrorist në rajonin e operacionit “Mburoja e paqes” në Siri një ushtar i plagosur ra dëshmor në spitalin ku ishte duke u kuruar.

1576655
Një ushtar turk bie dëshmor si pasojë e sulmit terrorist në Siri

Si pasojë e sulmit terrorist në rajonin e operacionit “Mburoja e Pranverës” në Siri një ushtar i plagosur ra dëshmor në spitalin ku ishte duke u kuruar.

“Një nga bashkëluftëtarët tanë heroikë që u plagos në rajonin e operacionit “Mburoja e Pranverës” si pasojë i një sulmi të armatosur nga terroristët më 31 janar 2021, nuk mundi të shpëtohej pavarësisht të gjitha ndërhyrjeve mjekësore të bëra në Spitalin Shtetëror Hatay në të cilin ai u transferua për kurim dhe ra dëshmor më 2 shkurt 2021", shkruhet në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).  

Në deklaratë shprehen gjithashtu ngushëllimet për familjen e dëshmorit, Forcave të Armatosura Turke dhe popullit turk.Lajme të ngjashme