Fregata turke “TCG GEDIZ” bëri trajnim përkalimi me NATO-n

Fregata turke “TCG GEDIZ” realizoi një stërvitje detare (trajnimin e përkalimit) me Grupin e Përhershëm Detar-2 të NATO-s, njoftoi Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

1572780
Fregata turke “TCG GEDIZ” bëri trajnim përkalimi me NATO-n

Fregata turke “TCG GEDIZ” realizoi një stërvitje detare (trajnimin e përkalimit) me Grupin e Përhershëm Detar-2 të NATO-s.

Grupi i Përhershëm Detar-2 i NATO-s (SNMG-2), në të cilin marrin pjesë fregata spanjolle “ESPS CRISTOBAL COLON” dhe fregata turke “TCG GAZIANTEP”, realizuan më 26 janar një stërvitje detare (trajnimin e përkalimit) me fregatën tonë “TCG GEDIZ”, njofton Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) në një postim që ka bërë në median sociale, të shoqëruar edhe me fotografi nga ky trajnim përkalimi.Lajme të ngjashme