Soylu: Turqia, vendi më i ndërgjegjshëm në botë

Turqia është sot vendi që ka bërë më shumë ndihma humanitare në botë këto 3 vitet e fundit, tha të enjten ministri i Punëve të Brendshme, Sulejman Sojllu.

1569151
Soylu: Turqia, vendi më i ndërgjegjshëm në botë

Në një fjalim që mbajti të enjten në kryeqytetin e vendit, Ankara, ministri i Punëve të Brendshme, Sulejman Sojllu (Süleyman Soylu) vuri në dukje rëndësinë që kanë ndihmat humanitare dhe pasi tha se të gjithë së bashku kemi dëshmuar neglizhencën e Amerikës, Evropës dhe të shumë vendeve të pasura në lidhje me këtë çështje bëri këtë vlerësim:

“Turqia është sot vendi që ka bërë më shumë ndihma humanitare në botë këto 3 vitet e fundit. Ne nuk jemi vendi më i pasur i botës, por jemi vendi më i ndërgjegjshëm i botës, jemi vendi më zemërmirë, jemi populli më i dhembshur”.Lajme të ngjashme