Turqia realizoi me sukses trajnimet e operacioneve amfibë në detin Egje

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare në një deklaratë të postuar në rrjetet sociale njoftoi se në detin Egje janë kryer trajnimet e operacioneve amfibë.

1565099
Turqia realizoi me sukses trajnimet e operacioneve amfibë në detin Egje
ege amfibi harekat.jpg
ege amfibi harekat.jpg
ege amfibi harekat.jpg

Turqia realizoi trajnimet e operacioneve amfibë në detin Egje.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare në një deklaratë të postuar në rrjetet sociale njoftoi se në detin Egje janë kryer trajnimet e operacioneve amfibë.

Në postimin e Ministrisë në llogarinë e saj thuhet se trajnimet që përfshinin të gjitha fazat e operacionit amfib u kryen në detin Egje nga Komanda e Grupit të Detyrave Amfibë, dhe se Komandat e Forcave Tokësore dhe Ajrore mbështetën trajnimet në fjalë.Lajme të ngjashme