Turqia publikon një deklaratë për zgjedhjet në Kazakistan

Ne jemi të kënaqur që zgjedhjet në Kazakistan të mbajtura për dhomën e ulët të Parlamentit dhe Kuvendit Lokal u zhvilluan në mënyrë paqësore dhe të qetë.

1560952
Turqia publikon një deklaratë për zgjedhjet në Kazakistan

Ne jemi të kënaqur që zgjedhjet në Kazakistan të mbajtura për dhomën e ulët të Parlamentit dhe Kuvendit Lokal u zhvilluan në mënyrë paqësore dhe të qetë.

Ministria e Punëve të Jashtme publikoi një deklaratë me shkrim në lidhje me zgjedhjet e zhvilluara në Kazakistan.

Duke shprehur kënaqësinë që zgjedhjet e mbajtura të dielën për dhomën e ulët të Parlamentit (Majlis) dhe Kuvendit Lokal (Maslihat) u zhvilluan në mënyrë paqësore dhe të qetë në të gjithë vendin, në deklaratë shkruhet: “Ne urojmë që zgjedhjet të jenë të mbara për popullin vëlla dhe miqësor të Kazakistanit. Ne besojmë se bashkëpunimi ynë strategjik me Kazakistanin, i cili këtë vit feston 30 vjetorin e pavarësisë, do të zhvillohet më tej në periudhën e ardhshme”.Lajme të ngjashme