Izmir – Shpëtohen 28 azilkërkues të prapësuar në ujërat turke

Ekipet të Komandës së Rojës Bregdetare kanë shpëtuar 28 azilkërkues që ishin shtyrë në ujërat territoriale turke nga Roja Bregdetare e Greqisë.

1559629
Izmir – Shpëtohen 28 azilkërkues të prapësuar në ujërat turke

Izmir janë shpëtuar 28 azilkërkues të shtyrë prapa në ujërat territoriale turke nga Roja Bregdetare e Greqisë.

Ekipe të Komandës së Rojës Bregdetare pasi morën thirrjen për ndihmë të një grupi emigrantësh që kishin mbetur të bllokuar në një gomone afër brigjeve të qytezës Dikili shkuan menjëherë në zonë.

Njëzetë e tetë (28) azilkërkuesit që ndodheshin në gomone u nxorën në breg dhe pas kryerjes së procedurave të nevojshme iu dorëzuan autoriteteve të Izmirit për migracionin.

 


Lajme të ngjashme