Ministri i Mbrojtjes Kombëtare dhe komandantët e forcave vizitojnë Libinë

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare Hulusi Akar, shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke, gjeneral armate Yasar Guler dhe komandantët e Forcave Turke shkuan në Libi për një vizitë zyrtare.

1552251
Ministri i Mbrojtjes Kombëtare dhe komandantët e forcave vizitojnë Libinë

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare Hulusi Akar, shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke, gjeneral armate Yasar Guler dhe komandantët e Forcave Turke shkuan në Libi për një vizitë zyrtare.

Ministri Akar dhe komandantët, të cilët do të zhvillojnë takime të ndara me Kryetarin e Këshillit të Lartë Shtetit të Libisë Halid Al-Meshri, ministrin e Mbrojtjes Selahaddin Nemrush dhe ministrin e Punëve të Brendshme Fethi Bashaga, më pas do të zhvillojnë një vizitë në Komandën e Task Forcës Turke në Libi dhe do të takohen me ushtarët turq.

 


Lajme të ngjashme