Presidenti Erdogan për vizitë në Azerbajxhan pas armëpushimit në Karabak

Presidenti Recep Tayyip Erdogan do të zhvillojë nesër (9 10 dhjetor) një vizitë në Azerbajxhan.

1541750
Presidenti Erdogan për vizitë në Azerbajxhan pas armëpushimit në Karabak

Presidenti Recep Tayyip Erdogan do të zhvillojë nesër (9 10 dhjetor) një vizitë në Azerbajxhan.

Presidenti Erdogan do të takohet për herë të parë pas armëpushimit në Karabakun Malor, me Presidentin e Azerbajxhanit, Ilham Aliyev.

Në vizitën e Presidentit Erdogan në Baku, që do të zgjasë 2 ditë, do të diskutohen marrëdhëniet midis dy vendeve dhe situata e fundit në Karabak.

Gjatë takimeve do të vlerësohen edhe hapat që Turqia dhe Azerbajxhani do të ndërmarrin së bashku.

 


Lajme të ngjashme