Turqia dhe Katari vazhdojnë të zhvillojnë marrëdhëniet e tyre në nivel ushtarak

Shefi i Personelit të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Turke Gjeneral Lejtnant Selçuk Bayraktaroglu u takua me Shefin e Shtabit të Ushtrisë Katarase Ganim bin Sahin Al-Ganim në Doha të Katarit.

1538678
Turqia dhe Katari vazhdojnë të zhvillojnë marrëdhëniet e tyre në nivel ushtarak

Shefi i Personelit të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Turke Gjeneral Lejtnant Selçuk Bayraktaroglu u takua me Shefin e Shtabit të Ushtrisë Katarase Ganim bin Sahin Al-Ganim në Doha të Katarit.

Agjencia zyrtare e lajmeve e Katarit “QNA” njoftoi Bayraktaroglu, i cili ndodhet për vizitë zyrtare në kryeqytetin Doha, u takua me Shefin e Shtabit të Katarit Ganim bin Sahin Al-Ganim.

Bashkëbiseduesit diskutuan për marrëdhëniet e bashkëpunimit ushtarak midis Katarit dhe Turqisë dhe mënyrat për t'i përmirësuar ato.

Në takim të pranishëm ishin edhe zyrtarë të lartë nga Forcat e Armatosura të Katarit.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare njoftoi se personeli nga Komanda e Forcave të Bashkuara të Turqisë dhe Katarit kanë bërë "Stërvitje me Armë” të komandove të Komandës së Forcave Speciale të Katarit.

 


Lajme të ngjashme