Presidenti Erdogan do të shkojë në Azerbajxhan më 9-10 dhjetor

Presidenti Recep Tayyip Erdogan më 9-10 dhjetor do të zhvillojë një vizitë në Azerbajxhan.

1539035
Presidenti Erdogan do të shkojë në Azerbajxhan më 9-10 dhjetor

Presidenti Recep Tayyip Erdogan më 9-10 dhjetor do të zhvillojë një vizitë në Azerbajxhan.

Presidenti Erdogan gjatë vizitës së tij në kryeqytetin Baku do të zhvillojë një takim me Presidentin e Azerbajxhanit, Ilham Aliyev.

Nga ana tjetër gjatë bisedës midis Ministrit të Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu dhe Ministrit të Jashtëm të Azerbajxhanit, Ceyhun Bayramov, u bë një vlerësim në lidhje me zhvillimet në Karabakun Malor. Në këtë bisedë u diskutuan edhe detajet e vizitës së Presidentit Erdogan në Azerbajxhan.

 


Lajme të ngjashme