TRT World Forum 2020 do të mirëpresë ekspertë të ndryshëm nga e gjithë bota

TRT World Forum 2020, i cili për shkak të llojit të ri të koronavirusit do të mbahet në mënyrë digjitale më 1-2 dhjetor, përveç seancave të hapura gjithashtu do të ketë takime në tryezë të rrumbullakët me ekspertë.

1536301
TRT World Forum 2020 do të mirëpresë ekspertë të ndryshëm nga e gjithë bota

 

TRT World Forum 2020, i cili për shkak të llojit të ri të koronavirusit do të mbahet në mënyrë digjitale më 1-2 dhjetor, përveç seancave të hapura gjithashtu do të ketë takime në tryezë të rrumbullakët me ekspertë.

Në takimet në kuadër të TRT World Forum 2020, i cili do të mbahet me temë "Dinamikat e paqëndrueshme: Rendi ndërkombëtar në botën post-pandemike", do të marrin pjesë qindra politikanë, biznesmenë, akademikë, aktivistë dhe gazetarë.

Si rezultat i takimeve, ku do të diskutohen shumë çështje të rëndësishme globale në thellësi, me publikun ndërkombëtar do të ndahen edhe propozimet për zgjidhje.

Tryezat e rrumbullakëta me ekspertë vendas dhe të huaj nga e gjithë bota do t'u ofrojnë pjesëmarrësve një perspektivë shumë të zëshme.

Në seanca ekspertësh do të marrin pjesë Zëvendëspresidenti i Azerbajxhanit Hikmet Hajiyev, Komisioneri i Lartë Britanik për Qipron Peter Millett, kreu i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Turqi Nikolaus Meyer-Landrut, ish-Zëvendëskryeministri jordanez Marwan Muasher, ish-Kryeministri sirian Riyad Farid Hijab, ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në pension Francis Ricciardone, Sekretari i Përgjithshëm i Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi Asaf Hajiyev, Drejtorja e Institutit Italian të Marrëdhënieve Ndërkombëtare Nathalie Tocci, (think-tank në Francë) shefja e IFRI për Turqi dhe Lindjen e Mesme Dorothee Schmid, dhe Amaney Jamal nga Universitetit Princeton.

 


Lajme të ngjashme