Neutralizohen 2 terroristë të PKK/YPG në tentativë për të depërtuar në rajonin e "Burimit të Paqes"

Neutralizohen 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG në tentativë për të depërtuar brenda zonës operative të operacionin "Burimi i Paqes" në Siri.

1535430
Neutralizohen 2 terroristë të PKK/YPG në tentativë për të depërtuar në rajonin e "Burimit të Paqes"

Neutralizohen 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG në tentativë për të depërtuar brenda zonës operative të operacionin "Burimi i Paqes" në Siri.

“Dy terroristë të PKK/YPG, të cilët u përpoqën të depërtojnë brenda zonës operative të operacionin "Burimi i Paqes" në Siri për të prishur paqen dhe sigurinë në rajon u neutralizuan me një operacion të suksesshëm. Ushtria turke do të vazhdojë të marrë të gjitha masat për të ruajtur paqen dhe qetësinë në rajon", shkruhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare (MSB) në llogarinë e saj në “Twitter”.

Kurse në rajonin Hakurk veri të Irakut u shkatërrua një shpellë me 8 dhoma, e cila përdorej si shtabi i organizatës separatiste terroriste PKK, së bashku me materialet e jetesës dhe municionet që ishin brenda.

 


Lajme të ngjashme