Mesazhi i Presidentit Erdogan pas takimit me Emirin e Katarit, Al-Thani

Presidenti Erdogan tha se me Emirin e Katarit, Al-Thani dhe delegacionin shoqërues zhvilluan bisedime frytdhënëse si dhe nënshkruan një sërë marrëveshjesh dypalëshe.

1535208
Mesazhi i Presidentit Erdogan pas takimit me Emirin e Katarit, Al-Thani

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se me Emirin e Katarit, Tamim Hamed bin Al-Thani dhe delegacionin shoqërues që erdhi në Turqi në kuadër të Mbledhjes së 6-të të Komitetit të Lartë Strategjik Turqi-Katar, zhvilluan bisedime të frytshme si dhe nënshkruan një sërë marrëveshjesh.

Në postimin e bërë në median sociale Erdogan shkroi: “Ne do të vazhdojmë të përforcojmë në çdo fushë solidaritetin me popullin vëlla të Katarit, me të cilin jemi një e tërë e pandarë me lidhjet tona shpirtërore”.  

 


Lajme të ngjashme