Ushtria Turke neutralizoi 2 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Bëhet e ditur se terroristët e identifikuar me mjete të zbulimit dhe vëzhgimit ishin në përgatitje për sulm.

1527949
Ushtria Turke neutralizoi 2 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Forcat turke të sigurisë neutralizuan dy terroristë të PKK në rajonin Zap në veri të Irakut.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare tha në një deklaratë se terroristët e identifikuar me anë të mjeteve të zbulimit dhe vëzhgimit në rajonin Zap ishin në përgatitje për sulm, ndërsa u neutralizuan me një operacion ajror.

Në deklaratën e Ministrisë në mes tjerash thuhet se “Operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK do të vazhdojnë me vendosmëri”.

 


Lajme të ngjashme