Ministria e Mbrojtjes Kombëtare publikon një video kushtuar ushtrisë fitimtare të Azerbajxhanit

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare përgatiti një video speciale për ushtarët e ushtrisë së Azerbajxhanit, e cila korri një fitore të madhe në Karabakun Malor.

1527702
Ministria e Mbrojtjes Kombëtare publikon një video kushtuar ushtrisë fitimtare të Azerbajxhanit

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare përgatiti një video speciale për ushtarët e ushtrisë së Azerbajxhanit, e cila korri një fitore të madhe në Karabakun Malor.

Në videon e postuar me shënimin: “Kushtuar vëllezërve tanë azerbajxhanas turq dhe ushtrisë së tyre heroike, që na bënë krenarë duke arritur një fitore të madhe në Karabakun Malor" zënë vend pamje të ushtarëve turq dhe azerbajxhanas.

Videoja e shpërndarë në median sociale përfshinte imazhe të ushtarëve turq dhe azerbajxhanas.

Pamjet shoqërohen me “Betimin e Komandove”.

 


Lajme të ngjashme