Njësitë speciale të xhandarmerisë neutralizuan 2 terroristë të PKK-së në Tunceli

Në kuadër të operacionit ‘Rrufeja-4’, që po realizohet në rajonin e luginës Ahpanos të rrethit qendror të Tuncelit, njësitë speciale të xhandarmërisë neutralizuan 2 terroristë të PKK-së.

1525800
Njësitë speciale të xhandarmerisë neutralizuan 2 terroristë të PKK-së në Tunceli

Bëhet e ditur se forcat turke të sigurisë neutralizuan 2 terroristë të PKK-së në Tunceli.

Në komunikatën e lëshuar nga Ministria e Punëve të Brendshme thuhet: “Në kuadër të operacionit ‘Rrufeja-4’, që po realizohet në rajonin e luginës Ahpanos të rrethit qendror të Tuncelit, njësitë speciale të xhandarmërisë dhe njësitë komando të Komandës së Rrethit të Xhandarmërisë me anë të një operacioni të mbështetur nga ajri neutralizuan 2 terroristë së bashku me armët”.

Ndërkaq në deklaratën e bërë nga Prefektura e Tuncelit thuhet se operacionet po vazhdojnë në rajon.

Deklarata theksoi se përpjekjet për të gjetur dhe neutralizuar elementët terroriste do të vazhdojnë me vendosmëri.

 


Lajme të ngjashme