Turqi – Një punëtor bie dëshmor në sulmin terrorist të PKK-së

Si pasojë e sulmit në Hakkari të organizatës separatiste terroriste PKK ndaj një makine të punës për shtrimin e rrugës, një punëtor ra dëshmor ndërsa 2 të tjerë mbetën të plagosur.

1522034
Turqi – Një punëtor bie dëshmor në sulmin terrorist të PKK-së

Si pasojë e sulmit në Hakkari të organizatës separatiste terroriste PKK ndaj një makine të punës për shtrimin e rrugës, një punëtor ra dëshmor ndërsa 2 të tjerë mbetën të plagosur.

Sipas deklaratës së bërë nga Prefektura e Hakkarit, terroristët e PKK-së sulmuan me raketa dhe armë me tytë të gjatë makinerinë e ndërtimit, e cila po punonte për shtrimin e rrugës midis dy bazave pranë kufirit me Irakun.  

Në sulm një punëtor ra dëshmor ndërsa 2 të tjerë mbetën të plagosur.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se pas sulmit terrorist filloi një operacion në rajon.

 


Lajme të ngjashme