Çavusoglu falënderoi homologët për mesazhet e urimit për Festën e Republikës

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) falënderoi homologët e tij nga vende të ndryshme që e kishin uruar përmes medias sociale për 29 Tetorin, Festën e Republikës së Turqisë.

1518686
Çavusoglu falënderoi homologët për mesazhet e urimit për Festën e Republikës

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) falënderoi homologët e tij nga vende të ndryshme që e kishin uruar përmes medias sociale për 29 Tetorin, Festën e Republikës së Turqisë.

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) falënderoi homologët e tij, ministrin e Punëve të Jashtme të Lituanisë Linas Linkevicius, ministrin e Punëve të Jashtme të Maldivive Abdulla Shehid, ministrin e Punëve të Jashtme të Azerbajxhanit Xhejhun Bajramov, ministren e Punëve të Jashtme të Bullgarisë Ekaterina Zaharieva, ministrin e Punëve të Jashtme të Gjeorgjisë David Zalkaliani, ministrin e Punëve të Jashtme të Pakistanit Shah Mahmud Kureyshi, ministrin e Punëve të Jashtme të Venezuelës Jorge Arreaza, ministrin e Punëve të Jashtme të Somalisë Ahmed Isa Avad, ministrin e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut Bujar Osmani dhe ministrin e Punëve të Jashtme të Letonisë Edgars Rinkevics për mesazhet e sinqerta të urimit që i kishin përcjellë me rastin e 97-vjetorit të krijimit të Republikës së Turqisë. 

 


Lajme të ngjashme