Çavusoglu dhe Bayramov biseduan në telefon për Karabakun Malor

Sipas informacionit të siguruar nga burimet diplomatike Çavushollu dhe Bayramov biseduan në telefon për çështjen e Karbakut Malor.

1518453
Çavusoglu dhe Bayramov biseduan në telefon për Karabakun Malor

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) ka realizuar një bisedë telefonike me ministrin e Punëve të Jashtme të Azerbajxhanit, Xhejhun Bajramov.

Sipas informacionit të siguruar nga burimet diplomatike Çavushollu dhe Bayramov diskutuan çështjen e Karbakut Malor.

 


Lajme të ngjashme