Ushtria turke neutralizon 6 terroristë në veri të Irakut

Gjashtë terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët po përgatiteshin për sulm, u neutralizuan me një operacion ajror në rajonet Zap dhe Gara në veri të Irakut (kufi me Turqinë).

1516691
Ushtria turke neutralizon 6 terroristë në veri të Irakut

Gjashtë terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët po përgatiteshin për sulm, u neutralizuan me një operacion ajror në rajonet Zap dhe Gara në veri të Irakut (kufi me Turqinë).

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) nëpërmjet “Twitterit” shkruhet se operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK vazhdojnë me vendosmëri.

“Gjashtë terroristë, anëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët po përgatiteshin për sulm, të përcaktuar me mjetet e kërkim/zbulimit, u neutralizuan gjatë një operacioni ajror në rajonet Zap dhe Gara në veri të Irakut”, shkruhet në deklaratë.

 


Lajme të ngjashme