Sentop mbështet thirrjen e Presidentit Erdogan për bojkotimin e mallrave franceze

Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, Mustafa Sentop mbështeti thirrjen e Presidentit Recep Tayyip Erdogan për bojkotimin e mallrave franceze.

1516645
Sentop mbështet thirrjen e Presidentit Erdogan për bojkotimin e mallrave franceze

Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, Mustafa Sentop mbështeti thirrjen e Presidentit Recep Tayyip Erdogan për bojkotimin e mallrave franceze.

Në një postim të bërë nga llogaria e tij në median sociale “Twitter”, Sentop shkroi: “Është një domosdoshmëri, që bojkoti kundër mallrave franceze, filluar nga Presidenti ynë Recep Tayyip Erdogan ndaj administratës franceze, e cili kryeson në çështjen e islamofobisë dhe mosrespektim ndaj Profetit tonë të dashur, të realizohet në mënyrë të fuqishme me mbështetjen e të gjithë botës islame".

 

 


Lajme të ngjashme