Çavusoglu: Është koha t'u thuhet “ndal” politikanëve të llastuar me mendësi fashiste të Evropës

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu, reagoi të dielën ndaj islamofobisë dhe ksenofobisë në Evropë.

1515519
Çavusoglu: Është koha t'u thuhet “ndal” politikanëve të llastuar me mendësi fashiste të Evropës

“Racistët «humbës» të Evropës e treguan sërish veten e tyre kur të vërtetat iu përplasen në fytyrë. Ata orvaten të përfitojnë nga islamofobia dhe ksenofobia. Ka ardhur koha që tashmë t'u thuhet «ndal» politikanëve të llastuar me mendësi fashiste të Evropës”, shkroi kryediplomati turk në rrjetin social “Twitter”.Lajme të ngjashme