Ushtria turke neutralizon 2 terroristë të PKK-së

Dy terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, u neutralizuan në veri të Irakut.

1515010
Ushtria turke neutralizon 2 terroristë të PKK-së

Dy terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, u neutralizuan në veri të Irakut.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB), shkruhet se dy terroristë, anëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët po përgatisnin një sulm në rajonin Metina në veri të Irakut, të përcaktuar me mjetet e kërkim/zbulimit, u neutralizuan gjatë një operacioni antiterrorist.

“Operacionet tona kundër organizatës terroriste PKK po vazhdojnë me vendosmëri. Dy terroristë të PKK, të cilët u zbuluan nga mjetet e zbulimit dhe vëzhgimit në rajonin Metina në veri të Irakut dhe u përcaktua se ishin në përgatitje të një akti terrorist, u neutralizuan me anë të një operacioni ajror", shkruhet në postimin në “Twitter” të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare.

 


Lajme të ngjashme