Erdogan për armëpushimin në Libi: Nuk është në nivelin më të lartë

Presidenti Recep Tyyip Erdogan tha: “Marrëveshja e armëpushimit në Libi nuk është një marrëveshje në nivelin më të lartë”.

1514755
Erdogan për armëpushimin në Libi: Nuk është në nivelin më të lartë

Presidenti Recep Tyyip Erdogan tha: “Marrëveshja e armëpushimit në Libi nuk është një marrëveshje në nivelin më të lartë”.

Presidenti Erdogan, në një deklaratë të bërë për gazetarët në Stamboll, tha: “Marrëveshja e armëpushimit (në Libi) nuk është një armëpushim në nivelin më të lartë. Në një nivel më të ulët koha do të tregojë se sa do të zgjasë ky armëpushim".

Kombet e Bashkuara kishin deklaruar se palët libiane arritën një marrëveshje për një armëpushim të përhershëm në të gjithë vendin dhe kishin bërë të ditur se armëpushimi do të hynte menjëherë në fuqi.

 


Lajme të ngjashme