Neutralizohet një terrorist i shumëkërkuar i PKK-së me aktivitetet 23-vjeçar në organizatë

Në rrethin Hatay u neutralizua një terrorist i organizatës separatiste terroriste PKK me aktivitetet 23-vjeçar në mal, Huseyin Acar i cili ishte i ashtuquajtur përgjegjës i grupit Amanoslar Dortyol-Islahiye dhe një i shumëkërkuar (në kategorinë blu).

1513910
Neutralizohet një terrorist i shumëkërkuar i PKK-së me aktivitetet 23-vjeçar në organizatë

Në rrethin Hatay u neutralizua një terrorist i organizatës separatiste terroriste PKK me aktivitetet 23-vjeçar në mal, Huseyin Acar i cili ishte i ashtuquajtur përgjegjës i grupit Amanoslar Dortyol-Islahiye dhe një i shumëkërkuar (në kategorinë blu).

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Punëve të Brendshme rikujtohet se në kuadër të operacionit “Rrufeja-5 Amanoslar, më 18 tetor, 4 terroristë u neutralizuan në operacionin e kryer nga njësitë e Komandës së Xhandarmërisë dhe Njësive Speciale të Xhandarmërisë të lidhura me Komandën Provinciale të Xhandarmërisë në zonën rurale Dortyol të rrethit Hatay.

Gjithashtu në deklaratë bëhet e ditur një prej terroristëve të neutralizuar ishte Huseyin Acar i cili ishte i ashtuquajtur përgjegjës i grupit Amanoslar Dortyol-Islahiye për periudhën 2016-2017 dhe një anëtar i zbatimeve në terren. Ai kishte shërbente për organizatën separatiste terroriste me aktivitet 23-vjeçar në mal dhe ishte një i shumëkërkuar në listën e terroristëve (në kategorinë blu) me një shpërblim prej 3 milionë lirash. Terroristi Huseyin Acar përdorte pseudonimin “Dilsher”.    

 


Lajme të ngjashme