Turqia dhe Katari bisedojnë për bashkëpunim në fushën e arsimit

Ambasadori i Turqisë në Doha të Katarit, Mustafa Goksu bisedoi çështjen e bashkëpunimit në fushën e arsimit me kryetaren e Bordit Ekzekutiv të Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Social të Katarit , Sheiken Moza Bint Nasir.

1511575
Turqia dhe Katari bisedojnë për bashkëpunim në fushën e arsimit

Ambasadori i Turqisë në Doha të Katarit, Mustafa Goksu bisedoi çështjen e bashkëpunimit në fushën e arsimit me kryetaren e Bordit Ekzekutiv të Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Social të Katarit , Sheiken Moza Bint Nasir.

Sheikja Moza dhe ambasadori i Turqisë, Goksu u takuan në kryeqytetin Doha.

Gjatë takimit u bisedua për bashkëpunimin mes Turqisë dhe Katarit në çështjet e arsimit dhe me institucionet të cilat kryesohen nga nëna e Emirit të Katarit Sheikja Moza.  Lajme të ngjashme