Takimi Akar-Ganim, në fokus bashkëpunimi Turqi-Katar në fushën e mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar priti në takim Kreun e Shtabit të Përgjithshëm të Katarit, Gjenerallejnant Gani bin Shahin el-Ganim.

1508084
Takimi Akar-Ganim, në fokus bashkëpunimi Turqi-Katar në fushën e mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar priti në takim Kreun e Shtabit të Përgjithshëm të Katarit, Gjenerallejnant Gani bin Shahin el-Ganim.

Ministria turke e Mbrojtjes Kombëtar bëri një deklaratë në lidhje me këtë takim.

Sipas deklaratës, në takimin ku mori pjesë edhe Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Turqisë, Gjeneralarmate Yasar Guler u shkëmbyen mendime në çështjet e mbrojtjes dhe sigurisë si dhe bashkëpunimit dypalësh.

 


Lajme të ngjashme