Turqia shpall Navtex të ri në Mesdhe deri më 9 nëntor

Duke filluar që sot Turqia shpalli një NAVTEX (njoftim për detarët – NAVigational TEleX) të ri në Mesdhe.

1506493
Turqia shpall Navtex të ri në Mesdhe deri më 9 nëntor

Duke filluar që sot Turqia shpalli një NAVTEX (njoftim për detarët – NAVigational TEleX) të ri në Mesdhe.

NAVTEX-i i ri në Mesdheun Lindor u shpall nga zyra e Hidrografisë dhe Oqeanografisë së Forcave Detare Turke.

Sipas NAVTEX-it të ri anija “Barbaros Hayreddin Pasha” do të kryejë punime sizmike në zonën e shpallur dhe do të ndjekë naftën dhe gazin natyror në rajon.

Punimet do të zhvillohen ndërmjet datave 10 tetor-9 nëntor.

 


Lajme të ngjashme