MSB: Pretendimet e Armenisë janë pa bazë, Azerbajxhani i tregoi botës se e arrin vetë fitoren

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se nga ana e Armenisë bëhen pretendime të rreme për avionët dhe SIHA-t (avioni luftarak i armatosur turk pa pilot) turke.

1500349
MSB: Pretendimet e Armenisë janë pa bazë, Azerbajxhani i tregoi botës se e arrin vetë fitoren

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se nga ana e Armenisë bëhen pretendime të rreme për avionët dhe SIHA-t (avioni luftarak i armatosur turk pa pilot) turke.

Në deklaratën e bërë nga Ministria theksohet se në llogaritë zyrtare të Armenisë bëhen pretendime të pabaza se ndaj këtij vendi janë përdorur avionë dhe SIHA turke.

Forcat e Armatosura të Azerbajxhanit brenda disa ditëve të shkuara i kanë treguar tërë botës se zotërojnë mundësinë dhe aftësinë për të siguruar vetë fitoren”, bën të ditur se Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).    

 


Lajme të ngjashme