Presidenti Recep Tayyip Erdogan vazhdon trafikun diplomatik

Presidenti Recep Tayyip Erdogan do të bisedojë veç e veç me Presidenten e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen dhe Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg.

1495894
Presidenti Recep Tayyip Erdogan vazhdon trafikun diplomatik

Presidenti Recep Tayyip Erdogan do të bisedojë veç e veç me Presidenten e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen dhe Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg.

Sipas deklaratës së bërë nga Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës,  biseda me Leyen do të zhvillohet nëpërmjet videokonferencës në orën 16.30 (me orën e Turqisë).

Kurse në orën 18.00 Erdogan do të zhvillojë një bisedë telefonike me Stoltenberg.

 


Lajme të ngjashme