Navtex i ri, anija “Barbaros Hayreddin Pasa” do të bëjë kërkime deri më 18 tetor

Turqia shpalli një Navtex (alarm lundrimi – NAVigational TEleX) të ri për anijen e sondimit “Barbaros Hayreddin Pasha”, për punimet që do të zhvillohen deri më 18 tetor.

1493488
Navtex i ri, anija “Barbaros Hayreddin Pasa” do të bëjë kërkime deri më 18 tetor

Turqia shpalli një Navtex (alarm lundrimi – NAVigational TEleX) të ri për anijen e sondimit “Barbaros Hayreddin Pasa”, për punimet që do të zhvillohen deri më 18 tetor.

Sipas kësaj misioni i anijes do të zgjasë nga data 18 shtator më 18 tetot.

Anija e sondimit “Barbaros Hayreddin Pasha” me anijet "Tanux-1" dhe "Apollo Moon" do të zhvillojnë punimet sizmike në rajonin e shpallur në det të hapur të Qipros në Mesdheun Lindor.

 


Lajme të ngjashme